Sunday, September 13, 2009

takde tajuk

huhu..ye ye sabo ye kawan-kawan..orang asek tanye bile mau update story kat blog..cz blog aku ni cam dah bersawang dan berhabuk...hasschum!!! huuuu dah bersin-bersin dah ni..kadang-kadang rasa cam menggong gak bile jumpe kat cafe, dapt msg or call org suke beno komen n ulang-ulang ape yg aku tulis dalam blog ni..hmmm......setelah di fikir2 lantak korang la..cz tak bertaburan pon keypad lappy aku ni.hehe n sekurang-kurang nya aku berjaya buat orang bace n hafal ayat-ayat yang aku taip!!kahkah gila perasan -_-

5 comments:

sah90 said...

ho2.
Kalau ada update terkini,
singgah kat blog saya...n tinggalkan komen kat shout box..
Leh menyinggah2 lagi.
:)

mem said...

ha puasa x...

mem said...

hai dik

mem said...

dik camner nk masuk nufnang
kita org wat kt cni x leh la

dorayakies said...

hye kak a.k.a mem..hehe tak pasti la kenapa.kalo nak join nuftang cuma klick kat iklan nuftang tu den isi-isi maklumat diri.hehe tapi myb di sebabkan oleh serve intenet kat office tu yg sayup2 daun keladi yg lmbt sgt kot loading nya..cube try kat umah.hehe.mestilah pose..nak duet raye!!!!!