Sunday, August 16, 2009

alfatihah....smts sepang

setiap dari kita semua PASTI AKAN MATI
alamak..sangat rindu kat sume kawan-kawan skola aku..sedar-sedar tak sedar angka kematian dah meningkat seramai 4 orang..emm ni utk SM Sepang..


yang ni mula2 sekali pergi..time tu kitorang sekolah lagi ..dia sakit n tak silap aku penyakit dia mgakibatkan sel2 n fungsi dalam badan dia mati2 satu persatu..hmm alfatihah buat
Ummi Sharlita, 2006 5 KM1


yang ni yg kedua,allahyarham aizat..bdak class sebelah.meninggal sebab excident.aku kenal dia bila dia join pertndgan catur yg club kitorang buat..john,aku mntak maaf untuk segalanya..alfatihah..




dia pergi tanpa di sangka2..excident gak n kitorang semua sangat tkejut..dalam2 bnyak2 aku rasa ni yang aku plg byk buat dosa..maaf n alfatihah buat Ahmad Firdaus Murtadjo, kembali ke rahmatullah, 19 April classmate aku dan atra teman yg selalu ada bila aku perlukn...

dan yang ni yang terbaru, student class 5KM2..excident gak.aku tak berapa kenal sangat..tp Alfatihah juga buat Mohd Hafiz Naquidin, died on Wednesday (dari tarikh entry ni)

lagu tema utk blog aku adalah GRADUATION,vitamin C buat masa ni..emm lagu ni lagu klip video first yang pihak sekolah buat untuk student first batch..

dorang sume dah pergi,lepas ni tak tau sape lagi..
ya Allah,permudahkan lah urusan kami di dunia ini dan rahmati lah kehidupan kami....

p/s:sumber gambar dan maklumat dari myspace sir shah n kawan2.

2 comments:

sah90 said...

innalillah..
Ramai tul yang meninggal.
Memang susah tul nak terima lagi2 orang yang kita kenali..
sob3

dorayakies said...

hmm..syukran..4orang dalam mase 4 tahun.alfatihah buat mereka