Monday, June 8, 2009

sUper mAriOta

Sambil meniti-niti kemengantukan malam yang membahang,

tiba2 lagu kat laptop putri ni de lak lagu theme song SUPER MARIO.penah main tak??

irama dari starting, berjalan-jalan, kena langgar ngn kura-kura berduri,dapat collect syilling n makan cendawan..ngee turun tiang bendera, jatuh gaung..sampai la dapat maksud istana terngiang-ngiang kat dlam earphone aku.

Dari aku dapt game tu sampai la game tu barai aku tak penah pon dapat selamatkan putri Mario tu.haha.tape dan serpihan-serpihan game station tu masih aku simpan rapi kat dalam laci..

hehe.

dan sekarang aku ada tabiat yang amat buruk, aku cam dah kemaruk lak maen PS2, resident evil..haha sume ni pasal pengaruh2 mereka!! ( nama terpaksa di rahsiakan utk mnjaga nama baik MPS ). Dah membuatkan aku sanggup bertumbuk (ok aku tipu je ) dengan adik2 aku demi memanjangkan jangkamasa aku bermain dan begitu semangat untuk mengistall PS2 dalam buah hati a.k.a. laptop dan mengira2 jika aku mampu mengup kan RAM aku ke 2gB

3 comments:

iTiK gOLek said...

super mario..
mengingat kn aku waktu aku tgh gilerkan game tuu...
lg 1 game super cow..
berhempas pulas maen smpai tido lwt...
hahahaha..

dorayakies said...

haha tau takpe!!tp supercow aku dah bape kai khatam dah.cow tu pon dah bape kali kawen dah pon.haha

InA@Comey said...

lagu tu kazen aku nak ahh....huhuhu....tapi cumel kan..ada dalam hp aku..ngee