Thursday, April 9, 2009

seadanya~

  • Anda rasa anda hot?---
  • tak pon.cz skrg ni kesejukkan kat dalam office.hehe

  • Upload gambar kegemaran anda---
  • but aku prefer GAMBAR-GAMBAR cz byk gambar yg aku suke..hehe

    Kenapa anda suka gambar2 ini?

    1-first time kitowg amek gambo satu family!!yuhuuu!!!
    2-yg ni lak cz sebab pict ni membuktikn mbuktikan yg mak owez ade untuk aku
    cz time ni aku tgh tunggu giliran utk daftar masuk wad.~_^
    3-ngn my cuties fwen putri!!hehe.happening
    4-kat sini last aku jumpe awe..wuwuwu.
    5-time ni aku agak kurus n with my lovely sis


    Bila kali terakhir makan pizza?---
    last year kot..2pon pizza hotdog cz aku boikot PIZZA HUT!!
  • Lagu terakhir yang anda dengar? ---
  • Tubeless - Sangapkan Kekasihku(mmg de dlam playlist)
  • Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?---
  • dgr lagu,berfikir
  • Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn nama ape?--
  • entah~aku suke name aku n nick name aku dah byak sgt.hahaha
  • Tag lagi 6 org ---
  • hehe org yg di tag akan menerima msg di chatz box ny

    tapi maaf,aku agak mals utk mnggutok dorg O_o

    2 comments:

    miss ira said...

    cantek gmbr 1st tu kn??
    spe jurufotonye ha??
    ahahaha=p
    nk bkenalan la..ade no fon??
    huhuu=p

    nk jgk tmpg glamer!!!

    dorayakies said...

    siyes!!!poyo sungguh!!!hahaha muleh2!!tp denga cite sepupu die lg comey!!hua3