Thursday, March 5, 2009

tEknik siRpUnk




Rindu sekola..since aku form 1 sampai form 5 dekat 4 buah skola aku dah pi..tibe2 lak teringat kisah aku time skola kat SMTSS or sekolah menengah teknik sepang..hehe.de gak yg pggl SMATSS A state for AGAMA.hehe.first time aku masok skola tu aq dpat culture shock!!sakit jantung gak la tengok kawan2 baru aku.hehe.but everything running well until my end of school..agaga rindu siot kat skola!!!aku lagi suke skola daripada masok ipt!!!


.


.


Tapi kalo di beri peluang untuk ulang zaman skola ( especially SMTSS ) de beberape bnda yg aku nk ubah:-


i. Aku janji nak score dalam subjek sains n addmath


ii. Aku janji takkan ponteng class BM,ADDMATH,FIZIK dan tito kat bilik sakit


iii. Aku janji takkan potong barisan time beratur kat DM


iv. Aku janji takkan pi prep lambat


v. Dan beberape perkara lain la!!


Hahahahaha!!!dan mekasih la wat cikgu2 skola aku dari aku sekolah rendah sampai la menengah!!

7 comments:

.miSheyDora. said...

ahh konon!!
aku teringat o dulu.
aku nk ptg que, kau tak bagi.
lepas tuh aku tgk esok kau jugak yg buat.
ape kes???

dorayakies said...

haha!!ade en??aku tak engat la~bukan ke selalo ny kalo kite pi makan kite sume mmg ptong que dak2 junior!!hahahaha

Anonymous said...

hahahaha
manyak r han..
ko xigt ak kew??
bkn kew ak slh satu dr "kenangan smtss" ko??
huhuhuhuhuhu

dorayakies said...

agaga
siape en anoymous ni..leh g tau name..ngeh3!windu skola!!!!!!!!!!!!!aku nak o skola bulan ni.hehe.nak ekot??

chEntA said...

erm..skola tu mmg beri 1001 kenangan..dkt skola tu la jgk knal erti kehidupan~
best2!!rindu dkt cekgu2..
apew khbr mereka disana ek?

cikgu nazli said...

Assalamualaikum...
cantik blog ni..
asyik berblog aje ada masa ke nak study??? Kirim salam kat teman2

dorayakies said...

chenta-
hehe betul3!!pe yang aku tau sume ok je..n tak silap aq dah makin maju~hehe.last year 2 org student p jepun au!!jeles siot!!

cikgu nazli-
erk!!serious ke cikgu nazli ni??hehe.cikgu,han tengah praktikal skrg..erk (#_#)