Monday, March 16, 2009

buKan KampuNg baRu

aku ingat nak update cite pi batu pahat last week..akibat simptom M.A.L.A.S. maka baru skrg aku agak rajen..hehe

hari ini kite akan buat ayat melalui gambar k..


aku mmg suke bandar muar!!sungguh damai dan tersusun


hehe.aku pegang dulang penting!!BEKAS CINCIN

aku myb kene pertimbangkan cadangan makcik2 aku

KO KENE PI KELAS GUBAHAN



hehe.bangga di atas usaha aku yg 0.01%


with cik.iRa..hehe kitorang mmg suke berangan


rombongan mule bergerak ke batu pahat

sampai2 je teros soru!!aku amat suke tengok lauk kambing tu!!


dua hantaran yg menarik perhatian aku



hehe.amek BERKAT!!


hehe.kitowang amat bahagia cz sume nya dah selesai O_o



matahari yang mememancar manja time perjalanan balik



makan time!!hehe.aku berjaya menambah 2kg malam itu




akhir kate :
welcome to our family kak!!!hehe

6 comments:

rmartz said...

kalo jalan yang kat muar tuh[gambo pertama kot] belok kiri pergi ke taman serom utama... berdekatan smk tengku mahmod iskandar... skolo lama aku tuh... n tmpt aku tinggal seblm masok teknik... hehe

dorayakies said...

owh..alkisah..hehe.maksudnye ko balik dari jepon bile lak??time skola rendah en??

rmartz said...

aku balik dari jepon mse skola rendah... darjah 5 baru sambung skola... hehe... mase nak pegi pertengahan darjah satu...

dorayakies said...

hehe.so ade la sket keJEPUNan tu melekat kat muke ko..

rmartz said...

ada agi...hahhha

dorayakies said...

ade2 tang spek mata.
hehe