Thursday, January 29, 2009

ayam sambal + sayur kangkung



Ibu oh ibu fitrah ku murni
Kelembutanmu menyentuh hatiSemai kasihmu dalam jiwaku
Kau disayangi kerana menyayangi

Rabbani,Ibu Mithali
.....

Mengapa kau bermenung

Oh adik berhati binggung

Mengapa kau bermenung

Oh adik berhati binggung

Lupakan saja asmara

Pada asmara...


Jamal Abdillah,Seroja


hehe ni antara bait2 yang aq suke nyanyi kat mak n abah..aq akan melalak sampai la dorg cakap KO NI NAK APE SEBENARNYA!!!
alo mak abah rilek a~

tp tu la kasih mak n abah aq yang takde bandingan nye..tdi aq cite yg aq arini agak lapo kat ofice.saje call mak ckap aq lapo.hehe

betol2 pas aq naek abes makan

abah call,

NOR,ABAH DAH ADE KAT BAWAH NI

maka berlari2 la aq ke Lif uTk ke bWah

uPe2 nye aBah anta kan nasi campur

huhu nak nanges aq!!wlupon umah aq n mps ni dalm 13mnit dah sampai

tp sanggup mak n abah siap kan nasi n mai anta

huhuhu

korg myb saat ni still ade yg tak suke parents korg~

tp sehina2 dorg tu ( kalo ade la )

dorg tetap org yg melahirkn n agi korg makan sampai la sekarang

haA!!koRG bEDikAri??

cHaiT!!!poDAH!!time kecik2 tu ko igt time mak ko besalin tu dorg byar bil hespital,beli susu,lampin pakai daun ubi ke!!

....

2 comments:

iTiK gOLek said...

AKU BENCI KO NINA!!!!
cday aku baca post ko ni..
aku rindu kt mak aku...
bl la agknye mak aku nk wat bekal tok aku plak..

dorayakies said...

hehe.ko benci aku ko igt aku suka sgt kat ko??hahahaha.aleh!!time kat poli mak ko selalo masak utk ko kan!!hehe.bagi la aku lak nak manja2.hehe