Thursday, January 22, 2009

aq sedang bOring!!


malam tadi de sowg mamat ni tego aq..die kate jangn gune pkataan KAMBING ag.die kate tak sopan~ huhu sape yg selalo ym n msg n borak ngn aq tau la betapa aq bangga menggelarkan BELIAU ( org yg sdang berbicara itu ) KAMBING!! hehe akan di pertimbangakn wahai kambing ku~

:ahaha:


pagi tadi time en.khairi kuar dari bilik boss aq pon btanye rutin ku..hehe.maka beliau pun mule la mnerangkan sal2 struktur jalanraya ( subjek highway time semester 3 ) adeyh dan beliau pun mula la menembak soaln2 yg di rasakan patot tentang JALANRAYA itu.hmm nyesal lak aq denga walkman time Pn.Erya mengajar Ssem lepas..SO,BAPE KETEBALAN PERMUKAAN JALANRAYA?? erk..aq pon mule la tekulat2.hehe.KALO TAK SILAP SYE KURANG DARI 150mm KAN ENCIK.(dengan muke confident sambil memutar belitkn soaln beliau) hehe dan maka terdapatla beberapa soalan yg SEBIJIK cam Pn.Erya tanye sem lepas dari mulut beliau..myb di sebabkn time tu aq TIBE2 TERconcern dalm class so dpat la aq mnembak soalan2 en.Khairi dgn tepat (cz beliau teranggok2 ) ... so di kesempatan ini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kpd Pn.Erya n Pn.Masrur keRna mengAjar suJek KEJURUTERAAN JALAN RAYA dan amat peka terhadap saya (lagi2 bile aq Tertito cz ngantok kene nyalin nota yg bederet2 kat board)


:puppyeyes:


p/s:kalo de staf2 MPS yg TERbace post ni jgn bg tau en.khairi tau!!( tp kalo en.khairi yg terbace...hahaha JGN ISAU EN. BESOK SYE SUBMIT LAPORAN TU K!!) HUA3!!

2 comments:

Adawiyah said...

Haha... Kenapa lah panggil rakan anti kambing? =p

dorayakies said...

haL INI adalh kerana sikap mereka yg seperti kambing..amat memenuhu kriteria2 kanmbg di M`sia!!hua3!!